Google Ads Full Service: +49 30 920 38 34 466
Google Ads Agentur und Microsoft Advertisement Elite Partner

Google Shopping – Comparison Shopping Service

Bespaar 20% kosten met het CSS-portaal voor prijsvergelijkingen

Uw voordelen in een notendop:

 • U bespaart de marge van 20% op uw budget voor advertenties met Google
 • U profiteert van tot 20% voordeligere klikprijzen
 • Uw advertentie wordt meer gezien en bereikt meer klanten
 • Geen kosten bij het overschakelen, voor u blijft alles zoals voordien
 • Exclusieve deelname aan Google Betas dankzij CSS Premium Partner Status Google Betas dankzij CSS Premium Partner Status

Meer zichtbaarheid en minder kosten voor uw Shopping Ads

Met ons als CSS-partner spaart u de Google-marge uit en bereikt u meer klanten

Wat is CSS?

CSS (kort voor Comparison Shopping Service) is een portaal voor prijsvergelijkingen waarop uw producten staan. Met 812 verkopers en meer dan 50 miljoen producten is Smarketer.Shopping een van de grootste portals voor prijsvergelijkingen van Europa. Ook Google Shopping is zo´n platform, en daarvoor moeten 20% servicekosten worden betaald per klikprijs.

Uw voordeel bij CSS Partner Smarketer.Shopping

Bij Smarketer valt deze marge weg. Uw producten verschijnen bij Google

Shopping, tussen de zoekresultaten van Google en ook op de grote portals voor prijsvergelijkingen van Smarketer.

Zo werkt de omschakeling naar CSS

De omschakeling naar ons CSS-portal is bijzonder simpel. In plaats van uw Merchant Center (MC) bij Google maken wij gebruik van een Multiples Merchant Center (MMC) van Smarketer.Shopping. Buiten de betere performance van uw Shopping Ads zal er voor u niets veranderen.

Het resultaat voor u: u bespaart de Google-marge, waardoor uw advertenties automatisch 20% meer waard zijn en u onmiddellijk van een betere positionering op Google Shopping profiteert.

Klinkt goed? Neem dan contact met ons op!

smarketer-google-css-funktion-nl

Advertenties twee keer zo veel gezien

Combineer de shopping-advertenties van Smarketer en Google Shopping

smarketer-google-shopping-double-listing-nl

Twee Shopping Ads tegelijk gebruiken

Om ervoor te zorgen dat de advertenties nog meer worden gezien, wordt er gebruikgemaakt van de zogenaamde “Double Listing“. Dit is mogelijk wanneer u naast uw Merchant Center met ons als CSS-partner uw bestaande Merchant Center via Google Shopping actief laat blijven. Op die manier kunnen beide Merchant Centers tegelijk uw advertenties tonen. Om te voorkomen dat uw advertenties met elkaar concurreren, zal een gebruiker nooit dezelfde advertentie twee keer te zien krijgen in één zoekopdracht. Onze specialisten op het gebied van Smarketer CSS werken graag samen met u de beste strategie voor uw bedrijf uit.

smarketer-google-css-performance-info-nl

Optimaliseer samen met ons uw resultaten

Combineer de Shopping-service van Smarketer en Google Shopping

Zo zijn de Google Shopping-campagnes met ons als Google CSS-partner ontwikkeld

Meer views & zichtbaarheid met Smarketer Google Product Listing Ads (PLA)

Dankzij het efficiëntere budget kunt u zich duidelijk beter in de markt positioneren en worden uw advertenties door meer personen gezien. Onze ervaring is dat u tot 70% meer views kunt krijgen, en dus ook een groter marktaandeel kunt behalen.

Meer kliks met Smarketer als CSS-partner

Omdat er geen provisie moet worden betaald, kunt u 100% van uw advertentiekosten voor het kopen van kliks gebruiken. Zo neemt het klikvolume tot 20% toe. In uw klikprijzen zit geen provisie meer, wat op de lange termijn voor veel meer kliks zal zorgen.

Lagere klikprijzen voor betere kostenefficiëntie

Door gebruik te maken van een CSS-partner als Smarketer, vervalt de Google-marge van tot 20% op de CPC, waardoor uw bids duidelijk efficiënter worden.

Vaak gestelde vragen

Wilt u nog meer informatie over Google Shopping CSS-partners? Raadpleeg dan onze Google Shopping CSS FAQ!

 • Alle e-commerce-verkopers die Google Shopping gebruiken, zouden de CSS-voordelen moeten benutten. Daarbij maakt het niet uit wat uw budget is. Omdat de marges voor Google wegvallen voor alle soorten verkopers, is CSS een zeer interessante optie. Onze prijs is zo opgebouwd dat u als verkoper maximaal kunt profiteren van de voordelen van CSS, met elk budget.

 • Voor welke landen gelden CSS Shopping-advertenties?

  De Google Shopping-advertenties via een CSS-partner zijn momenteel voor heel Europa in de volgende landen beschikbaar: Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Spanje, Hongarije, Tsjechische Republiek, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

 • Waarom zou u Smarketer moeten kiezen als CSS-partner?

  Het vergelijkingsportal van Smarketer is een vrije en onafhankelijke CSS-partner voor kleinhandelaars en kleine bureaus. Door onze jarenlange ervaring als Google-Advertising-bureau beschikken wij over de nodige knowhow voor het opstellen en optimaliseren van Shopping-campagnes in alle branches. Meer dan 80 account managers zijn gespecialiseerd in verschillende branches en deze ontwikkelen voortdurend groeistrategieën. Smarketer.Shopping ondersteunt u bij het optimaliseren van campagnes en feeds, met Premium-support.

 • Wat gebeurt er met mijn advertenties wanneer we overschakelen naar CSS?

  Uw advertenties blijven net zoals vroeger op een normale manier actief. De enige verschillen zijn het wegvallen van de marge aan Google en de toevoeging van “van Smarketer” onder de productfoto in plaats van “van Google”.

Start samen met ons uw Ads-campagne

Jetzt kostenlos und unverbindlich anfragen:

Nu gratis en vrijblijvend aanvragen:
Smarketer

Smarketer is een van de toonaangevendste gecertificeerde full-service

Google Ads-bureaus in de D-A-CH-regio. Als gespecialiseerd en exclusief Google Ads-bureau in de volledige D-A-CH-regio is Smarketer de groeimotor voor bijna 900 klanten uit de meest uiteenlopende branches.

Het bureau werkt nauw samen met Google en is de absolute specialist op het gebied van marketing in zoekmachines.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Alice van Dijk - Head of Sales
Alice van Dijk

Aanvragen & Contact

Alte Jakobstraße 83/84, 10179 Berlin Alte Jakobstraße 83/84, 10179 Berlin

Goede onlinemarketing is vandaag de dag van het uiterste belang voor het midden- en kleinbedrijf (mkb). De consument gaat, voordat hij een product koopt of een service gebruikt, via Google Zoeken (Google AdWords) op zoek naar informatie. Door Google Ads te gebruiken voor uw bedrijf, garandeert u dat uw product of service gevonden wordt door potentiële klanten.
Als Google Premium Partner en exclusief Google Ads-bureau is Smarketer de perfecte partner voor uw Google onlinemarketing. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij speciaal aangepaste advertenties op Google plaatsen voor uw producten of services. Zo komen de juiste klanten op de website van uw bedrijf terecht. Bij ons kunt u al met een beperkt budget in de Google-zoekresultaten verschijnen. U behoudt volledig de controle over de kosten.